İstatistik Verileriniz Nekadar Önemli?

Genel istatistik tablosu. Gerçek zamanlı ve anlık çalışır.Günlük olarak hangi sayfanız ziyaretçi alıyor ve en popüler sayfanız hangisi hangi saatlerde ziyaret edilmiş bu verileri günlük olarak ana sayfanızda görebilirsiniz. Ayrıca sitenize hangi linklerden geliniyor. Örneğin bir web sitesine reklam verdiniz reklam verdiğiniz siteden size ziyaretçi geliyormu geliyorsa haftalık aylık ve yıllık olara kaç ziyaretçi aldınız sayı,oran ve yüzde olarak görebilirsiniz.



Haftalık istatistik tablosu.
Haftalık olarak hangi ürün sayfalarınızın ziyaret edildiğini ve haftanın en popüler ürün sayfasını size sayı,oran ve yüzde olarak verir.Ayrıca bir hafta önceye göre ürün sayfalarınız genel gidişat çizelgesinide görebilirsiniz.


Aylık istatistik tablosu.
Bu ay en fazla hangi sayfanız yada ürün sayfanız ziyaret edildi? Bu ayın en popüler ürün sayfası hangisi? Bir önceki aya göre ürün sayfanız ne durumda tamamını sayı,oran ve yüzde olarak verir.



Yıllık istatistik tablosu.
Bu yıl en fazla hangi sayfanız yada ürün sayfanız ziyaret edildi? Bu yılın en popüler ürün sayfası hangisi? Bir önceki yıla göre ürün sayfanız ne durumda tamamını sayı,oran ve yüzde olarak verir.


Sayfa istatistikleri.
Sadece ürün sayfa istatistiklerinimi görmek istiyorsunuz o halde birazdaha nokta atış yapalım direkt olarak hangi sayfanız kaç ziyaretçi almış sitenizdeki en popüler sayfa yada ürün sayfanız hangisi verileri sayı,oran ve yüzde olarak görelim.

Yorumlar