Haber scripti php v5

Haber Scripti V5 Versiyonumuz Çok Seçenekli Manşet Özellikleri,10 Farklı Renk Seçimi,6 Farklı Üst Menü Tasarımı Seçeneği Ve Sınırsız Reklam Alanı Özelliklerine Sahiptir.
Haber scripti php v5 versiyonumuz diğer haber scriptlerimiz'den farklı bir sistemle çalışmaktadır. Yeni versiyonumuzda'da ajax yönetim paneli bulunmaktadır. Yönetim paneli özelliklerini aşağıdaki tab menüden inceleyiniz. Diğer yeni özellikleri tab menü altından inceleyebilirsiniz. Yeni versiyonumuzun demosu %70 çalışmaktadır. Satın aldığınız'da full çalışır olarak teslim edilir. Teslim süresi 1 iş günü içerisinde gerçekleşir. Bu süre domain yönlendirme vb gibi durumlarda değişkenlik gösterir.

Demo için tıklayınız.



Manşet Özellikleri:
Sistemimizin üzerinde standart olarak yeni çoklu manşet modülü bulunmaktadır.
Nasıl Çalışır:
1- Çoklu manşet modülümüz girdiğiniz haberi manşette göster seçeneği işaretlendiğinde işaretlediğiniz haberi büyük resim olarak gösterirken hemen yanında seçtiğiniz haber kategorisindeki diğer haberleri küçük resim olarak ekler.
2- Çoklu manşet modülümüzün diğer şekli ise seçtiğiniz haberi manşette göster seçeneğini işaretlediğinizde büyük resim olarak gösterirken yanında kategoriye ait küçük resimleri otomatik değil onlarıda seçtiğiniz manşet haber olarak gösterir. Bu şekilde aynı kategoriye ait bir çok haberi tek manşette gösterebilir tek pencerede okunmasını sağlamış olursunuz.
3- Çoklu manşet modülümüzü dilerseniz tekli özelliğini kullanabilir her manşette büyük olarak tek haber gösterir. Bu durumdada yine manşette göster seçeneğini işaretlediğiniz haberi gösterir.
4- Çoklu manşet modülümüz dilerseniz ok işaretli scroll yapar dilerseniz numaralı çalışır. Numaralı çalıştırdığınız'da çoklu özellikleri çalışmaz tek manşette tek haber gösterir.

Üst Manşet:
Nasıl Çalışır
Üst manşet manşetler kategorisine eklediğiniz haberleri otomatik olarak gösterir. Standart ayarı maksimum 5 adet göstermeye ayarlı siz dilerseniz yönetim panelinden sayısını arttırabilirsiniz. Bu modülümüz standartta kurulu olarak bulunmuyor istediğinizde yönetim panelinden aktif edebilirsiniz.

Üst manşet modülü
Sayfa görünümü
Üst manşet modülü
Reklam alanlarının tamamı modül haline dönüştürüldü.
Sağ ve sol reklam bantlarını yönetim panelinden ayarlayabilirsiniz. Sitenin ota ve sağ kısımlarındaki tüm reklamlar yönetim panelinden kontrol edilir. Reklam ekleme sınırı yoktur sınırsız sayıda reklam ekleyebilirsiniz.
Açılışta kapatılabilir popup reklam'da modüldür dilediğiniz şekilde değiştirebilir yada isterseniz kaldırabilirsiniz.
Üst menü açılır manşetler.
Üst menü altındaki manşetler modül olarak çalışmaktadır. Dilediğinizde kaldırabilirsiniz.
Açılır manşetler
Haber sayfalarında tamamında beğeni ve oylama sistemi bulunmaktadır. Çok beğenilenler,çok oylananlar modülümüz anasayfada bulunmaktadır.
Anket modülümüz'den ayrı olarak habere özel anket sistemimizde bulunmaktadır. Yönetim panelinden kontrol edebilirsiniz.
Rss desteği otomatik olarak çalışmaktadır. İsteğe bağlı olarak google entegreli çalışmaktadır.

Yorumlar