pro tasarım yeni web tasarım alt yapısı

2004 yılından bu yana izmir'de vermekte olduğumuz web tasarım hizmetlerimizde kullandığımız alt yapı cms sistemimizi her yıl olduğu gibi bu yılda güncelledik. 2019 yılında web tasarım yapımında yeni alt yapımızı kullanmaktayız.
web tasarım izmir hizmetleri
web tasarım izmir

Yeni alt yapımızda neler var?

Yeni web tasarım için kullanmakta olduğumuz cms sistemimizde yaptığımız en önemli güncelleme yönetim panelimizdir. Önceki sürümlere göre çok daha kullanışlı ve yepyeni tasarımı ile yeni yılda sizlere hizmet verecektir.
Web tasarım arayüz yapımında ise %100 özgün yapıya geçtik. Web tasarımlarımızı size özel olarak profesyonel programlarımız ile yapmaktayız. Böylece sektörünüze ve sizin işletmenize en uygun tasarımı yapmaktayız.
Yeniliklerimizden bir taneside cms sistemimizin hızıdır. Yeni cms sistemimiz ile açılız hızını 3 saniyenin altına indirdik. Daha sade ve daha hafif bir sistem ile arama motorlarında çok daha harika bir kullanıcı deneyimi için tüm güncellemelerini tamamladık.

E ticaret alt yapımızda güncellendi.

E Ticaret sitesi tasarımı
E Ticaret
Yeni e ticaret sitesi güncellemelerimizde aynı şekilde seo yapısı ve hızı önceki sürümlere göre kat ve kat daha iyi duruma getirildi.

Güncellemeler.

2019 yeni web tasarım alt yapımıza geçişler ücretsiz olarak gerçeklerştirilmektedir.
2019 Yılında güncel ve arama motorlarına tam uyumlu bir web sitesi sahibi olmak için tıklayınız.

Yorumlar