Etkili instagram kullanımı

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması instagramı etkili kullanmanın 5 önemli yolu.
Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması instagram günümüzde 400 milyon'dan fazla kullanıcıya ulaşmış ve dünyanın en popüler paylaşım uygulaması durumuna gelmiştir. Dünyanın en popüler paylaşım uygulaması instagramda etkili olmanın takipçi ve beğenilerimizi arttırmanın en etkili ve önemli yollarından bahsedeceğiz.

1- Fotoğraf
Nasılki toplum içine gireceğimiz zaman üstümüze başımıza dikkat ediyorsak kimseyi rahatsız etmemek için güzel kokular sürünüyorsak içeriklerimizde'de aynı itinayı göstermemiz gerekmektedir. Paylaşımlarınızı yaparken en kaliteli fotoğrafları paylaşmak ve kaliteli içerik sunmak bizi takip edenlere nekadar önem verdiğimiz anlamına gelir. Fazla paylaşım yapıcam diye kalitesiz fotoğraf ve içerik paylaşmaktan kaçınmalısınız.
2- Fotoğraf Koruması
İçeriklerinizi kaliteli bir şekilde hazırlıyorsunuz en iyi fotoğrafları paylaşıyorsunuz ama bunların çalınması oldukça rahatsız eder bu nedenle fotoğraflarınızda çok belirgin olmayacak şekilde fligram eklemenizde fayda var böylece içeriklerinizin çalınmasını engelleyebilirsiniz.
3- Etiket Ve Konum
Paylaşımlarınızda kullanacağınız konum ve etiketler takipçi sayınızın ve beğenilerinizin artmasında çok önemli bir rol oynar. Doğru etiketler ve konum sizin farklı kişiler tarafından keşfedilmenizi sağlar.
4- Düzenli Paylaşım
Instagram takipçilerinize sık sık kendinizi hatırlatmalısınız. Düzenli paylaşım hem akılda kalıcı olmanızı sağlayacak hemde her geçen gün yeni takipçiler ve beğeniler kazandıracaktır.
5- Takipçilerinizi kontrol edin
Sizi takip etmeyi bırakmış kişileri silmekten çekinmeyin. Düzenli paylaşım yapan ve kaliteli içerik yayınlayan kişileri takip edin karşılıklı beğeni yapın. Instagram istediğiniz gibi bir kitleye ulaşabileceğiniz bir alandır ve bu sizin elinizdedir.
Bu maddelere uymak zor oluyor vakit bulamıyorsanız otomatik paylaşım ve planlama uygulamamızı kullanabilirsiniz.

Yorumlar