Yeni E Ticaret Sitesi Kampanyası

 Yeni e ticaret sitesi kuracaklar için kaçırılmaması gereken bir fırsat.
E Ticaret Sitesi Kampanyası

2020 ocak ayına kadar geçerli full e ticaret paketi kampanyamız başladı. a dan Z ye tüm ihtiyaçlarınız tek pakette bu fırsatı kaçırmayın.

2020 yılına e ticaret sitenizle giriş yapmak istiyorsanız sizin için harika bir teklifimiz var. Yeni başlayanlar için full paket hazırladık. E ticaret sitenizi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde teslim ediyoruz. E Ticaret sitesi + android uygulama + otomatik seo + sosyal medya yönetim aracı üstelik ilk yıl sunucu ve alan adı bizden hediye.

Full paket e ticaret sitesi

E Ticaret sitesi özellikleri

Hazır Tema Tasarımları
Mobil Cihaz Uyum
SEO Uyumlu Linkler
Havale / Kapıda Ödeme Sistemi
Toplu Mail Gönderimi
Blog / İçerik Yönetimi
Detaylı Kargo Yönetimi
İstatistik ve Raporlama
Sosyal Medya Paylaşım
Gelişmiş SEO Yönetim
Google Rich Snippets
Afiş ve Banner Yönetimi
Bayi (B2B) Altyapısı
Excel Ürün Aktarım
Excele Müşterileri Aktarma
Excele Siparişleri Aktarma
Excele Markaları Aktarma
Excele Kategorileri Aktarma
WhatsApp Sipariş
Hediye Çeki / Puan Sistemi
Ürün Karşılaştırma
PayTR, İyzico, Payu
Hızlı Ürün Düzenleme
Gelişmiş Resim Yönetimi
Ödeme Metoduna İndirim ve Komisyon
Kredi Kartı Modülü
Kargo Takip
Akıllı Filtre / Ürün Seçenekleri
Xml Ürün Dışarı Aktarımı
Kategori,marka,Toplu Fiyat İndirimi
Sms Modülü
Google Merchant Center Entegrasyon
Fiyat Karşılaştırma Siteleri
Resimlere Fligran Logo Ekleme
Facebook İle Bağlan
Teksayfa Ödeme    

Yukarıdaki özelliklere e ticaret sitesi satış sitemizdeki tasarımlardan birisini seçebilirsiniz. (Bu özelliklerin dışındaki istekler kampanya kapsamında değildir).

Sosyal medya yönetim aracı

Sosyal medyada ürünlerinizi pazarlayabilmeniz için mükemmel bir araç. Türkçe yönetim panelli ve kolay kullanımlı. Sosyal medya yönetim aracımız ile tüm sosyal medya ağlarına eş zamanlı paylaşım yapabilir ve takip edebilirsiniz. Özelliklede zamanı olmayan yada bir kaç ağdan başkası ile uğraşamayan firmalar için harika bir çözümdür. Sosyal medya yönetim aracımıza sınırsız sayıda sosyal ağ ekleyebilir ve onları tek tuşla yönetebilirsiniz. Aracımız ile günlük,haftalık,aylık ve hatta yıllık planlama bile yapabilir ciddi bir zaman kaybından kurtulmakla beraber sosyal medyanızı sürekli olarak güncel tutabilirsiniz. Sosyal medya aracımızı buradan inceleyiniz.

Android Uygulama

Günümüzde insanlar zamanının %65'ini mobil cihazlarda harcıyor. E ticaret siteniz için kullanacağınız android uygulama ile mobil cihazlardan kolaylıkla potansiyel müşterilerinize ulaşabilirsiniz. Android uygulamamız seçeceğiniz e ticaret sitesi tasarımı ile aynı görünüme sahip olur. Android uygulama hakkında bilgi edinin.

Otomatik Seo

Otomatik seo sayfanıza eklediğiniz başlık ve içerik yazılarını otomatik olarak sayfa içerisindeki etiketlere yerleştirir ve anahtar kelime oluşturur böylece ilanlarınız arama sonuçlarında öne çıkabilir. Otomatik seo e ticaret sitenize eklediğimiz gelişmiş özel bir modüldür.

Opencart - Full Eticaret Sitesi Paketi

Yorumlar