Opencart Facebook Mağaza Entegrasyonu
Opencart için Facebook’u kullanmaya hazır mısınız? Artık Facebook mağazanızı web sitenize entegre etmek çok kolay.


Facebook mağaza entegrasyon modülü

Facebook’ta Pazarlama, işletmenizin insanlarla kalıcı ilişkiler kurmasına, yeni müşteriler bulmasına ve çevrimiçi mağazanızın satışlarını artırmasına yardımcı olur. Facebook mağaza entegrasyon modülü ile, işletmeniz için önemli olan kullanıcılara ulaşmayı ve reklamlarınızın sonuçlarını cihazlarda takip etmeyi kolaylaştırıyoruz. Bu modül bu konuda size çok yardımcı olacaktır:

Kampanya performansınızı en üst düzeye çıkarın

Web sitenizi ziyaret ettikten sonra kitlenizi oluşturmak için Facebook pikseli oluşturun, ürünlerinizi satın alma olasılığı yüksek kullanıcılara ve Facebook’ta alakalı reklamları olan kullanıcılara ulaştırın.

Daha fazla müşteri bulun

Sattığınız ürünleri sergileyen ve web sitenize daha fazla müşteri çeken otomatik olarak slayt reklamları oluşturmak için ürün kataloğunuzu bağlayın.

Web sitenizin ziyaretçileri arasında satış oluşturun

Facebook pikseli ayarlayıp ürün kataloğunuzu bağladığınızda, Facebook’ta alışveriş yapan kullanıcılara web sitenizde görüntüledikleri ürünlerin reklamlarıyla ulaşmak için dinamik reklamlar kullanabilirsiniz. Bu, Opencart için Facebook’un gelecekteki sürümüne dahil edilecektir.

Reklamlarınızın sonuçlarını ölçme

Facebook pikseli ayarlandığında, reklamlarınızdan kaynaklanan satışları ve geliri anlamak için Facebook reklamları raporlarını kullanabilirsiniz.

Opencart facebook entegrasyonu

Yorumlar