Opencart Premium E Ticaret Paketi

 

Opencart Premium E Ticaret Paketi. Premium eticaret paketimizi güncelledik. 5 Farklı Opencart eticaret paketleri içerisinde en avantajlı paketimiz olan premium pakete 5 pazaryeri entegrasyonu ekledik. Pazaryeri entegrasyonları opencart modülleri ile yapılmaktadır. Premium eticaret paketindeki pazaryerleri gittigidiyor entegrasyonu, n11 entegrasyonu, trendyol entegrasyonu, pttavm entegrasyonu, hepsiburda entegrasyonu eklendi. Opsiyonel olarak isteğe bağlı diğer entegrasyonları’da yapmaktayız.

Premium eticaret sitesi paketimize entegarsyonlar dışında mobil uygulama ekledik. Premium paketimizi aldığınızda 1 adet mobil uygulama hakkınızda bulunmaktadır.

Dünya genelinde 1 milyonu aşan kullanıcı sayısı ile hergeçen gün dahada yaygınlaşmakta ve gelişmekte olan opencart entegrasyon konusunda’da sorunsuz çalışmaktadır. Opencart entegrasyonlarında aracı kullanmazsınız direkt siteniz entegre olur. Herşeyi sitenizden yönetebilirsiniz.

Opencart premium e-ticaret paketi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir kapasiteye sahiptir. Premium pakette yaptığımız bir başka değişiklik ise tema yapısı pro plus++ paketteki özel tema alt yapısıdır.

Premium e-ticaret paketini online mağazamızdan hemen alabilirsiniz. Opencart online mağazamızdan eticaret paketleri ve opencart temaları alabilirsiniz. E Ticaret paketiniz ile birlikte size uyan temayı seçebilirsiniz. Tema fiyatları opencart eticaret paketlerine dahildir ek olarak ücretlendirilmez.

Ek olarak özel tema ve seçtiğiniz tema üzerinde olabilecek revizeler ücretlendirilir. Özel tasarım yada mevcut tasarım revizelerinde; Yazılım alt yapısın’da standart olarak kullanılan sepet, ödeme aşamaları vb. sayfa tasarımları, tasarım hizmetimiz dahilinde değildir. Buradan konsept tasarım bölümümüzü inceleyebilirsiniz.

E Ticaret paketlerimiz ile ilgili teknik destek için opencart yardım konularına bakabilir yada bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar