Facebook İşletme Modülü İle Işinizi Büyütün

 

Facebook işletme modülü ile işinizi büyütün ve daha iyi alışveriş deneyimi yaşayın. Opencart facebook mağaza modülü geliştirildi. Daha iyi bir facebook alışveriş deneyimi için hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


 

Çevirim İçi İşletmenizi Büyütün

Çevrimiçi olarak bir işletmeyi büyütmek, özellikle covid-19 zamanı kısıtlı işletme sahipleri için zor olabilir. İşletmeniz için çevrimiçi bir varlığı etkinleştirdikten sonra, daha fazla müşteriyi nasıl bulabilirsiniz?

Facebookta müşteri bulun

Facebook’ta işletmeler müşterilere bulundukları yerde ulaşabilir. Facebook araçlarından yararlanarak, Facebook ve Instagram’da ürünleri listeleyebilir ve servis randevuları sunabilir, satın alma olasılığı yüksek kişileri bulabilir ve sonuçlarını ölçebilirler.

Facebook İşletme Uzantısı

Facebook işletme modülü ile işletmeler, işlerini çevrimiçi olarak büyütmek için daha fazla ürün satışını artırabilir. İşletmeler, ürün kataloglarını Facebook ile kolayca paylaşmak, web sitelerine otomatik olarak bir Facebook Pikseli eklemek ve Facebook uygulama ailesi genelinde eticaret gibi daha fazla özelliğe erişmek için web sitelerini Facebook’a bağlayabilir.

Facebook işletme modülü ile işinizi büyütün.Daha iyi alışveriş için yapabilecekleriniz.

İşletme yöneticisini kurun
Facebook sayfasını kurun
Facebook pikselini ayarlayın
Opencart sitenize facebook mağazası ve katalog entegrasyonu yapın
Web Sitenizdeki Müşterilerle Sohbet Edin

Opencart facebook modülü ile opencart sitenizdeki tüm ürünleri tek tuşla facebook mağazanıza aktarabilirsiniz. Opencart facebook extension modülü ile aynı zamanda sitenizdeki ürünlerin sekronizasyonunuda otomatik olarak yapmanız mümkündür. Ürünleriniz stokta tükendiğinde, fiyat değişikliği olduğunda yada ürün güncellendiğinde otomatik olarak facebook mağazanızdada güncellemeler gerçekleşir.  İşletmenizi büyütmek facebook’ta daha fazla müşteriye ulaşmak için kullanılması gereken bir modüldür.

Opencart facebook modülü entegrasyonu için bizimle iletişime geçiniz. Opencart facebook extension opencart 3.x.x versiyonlarında çalışmaktadır. Bizimle iletişime geçmek için tıklayınız.

Hala eticaret sitesi kurmadınızmı? Hemen başlamak için opencart eticaret paketlerimizi inceleyin. Opencart eticaret paketleri ve opencart temaları

Yorumlar